פחזניות כאלה אין גם בקונדיטוריה
הכי חשוב במתכון זה לעקוב אחרי ההוראות המדוייקות ביותר !
המתכון המושלם הוא של רונית פרץ
פחזניות קלות כמו נוצה – רונית פרץ
מצרכים-
100 גרם חמאה
כוס חלב אפשרי מים
כף סוכר
קורט מלח
כוס קמח מנופה
3 ביצים בגודל לארג׳ (ועוד כחצי ביצה בערך)
אופן הכנה –
נחמם את החלב סוכר מלח וחמאה על הגז
נערבב עד להמסת החמאה
נוסיף את הקמח ונערבב
עד שנקבל בצק
נעביר את הבצק החם
ללישה במיקסר בוו גיטרה.
כמה דקות עד לקירור
נוסיף ביצה אחר ביצה
עד שנקבל מרקם סמיך
אם צריך נוסיף חצי ביצה נוספת
נערבב ביצה רביעית ונוסיף מעט
נעביר לשקית זילוף
עם צנטר כוכב
ונזלף בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה
נכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
טורבו
חצי שעה
(לסקרניות
לאא ! לנסות לפתוח את דלת התנור
גם לא לשניה)
לאחר חצי שעה
נפתח את דלת התנור
ונשים בפתח כף עץ
כך ניצור פתח איוורור
ל 5 דקות נוספות.
אחר כך נוציא ונקרר.
נמלא בקרם וניל
בהצלחה מכל ה רונית פרץ
קרם למילוי פחזניות–
500 מ"ל שמנת להקצפה- צמחית
5 כפות סוכר
1 חבילת פודינג וניל
כוס ושליש חלב- חלב צמחי- מים
נקציף היטב