דג מטוגן בטמפורה – אין טעים מזה
מתכון של מלי מאירוב
המצרכים –
חצי קילו פילה דג – לא משנה איזה
כוס קמח תופח
כוס בירה
ביצה
כפית חרדל
מעט שום גבישי
מלח
פלפל שחור
אופן הכנה –
נחתוך את הדג לחתיכות או שרוכים .
נשרה במים עם מלח ולימון .
נשטוך, נסנן ונספוג נוזלים .
נערבב את הבלילה של הטמפורה
יחד הכל לתערובת נוזלית כמו טחינה .
נטבול חתיכות הדג בטמפורה ולטגן בשמן עמוק או חצי עמוק .
שרואים שהכל זהוב כמו בתמונה מוציאים למסננת ומגישים עם צ'יפס