קציצות פטלים – תפוחי אדמה במילוי בשר
נקראות בסטייל. בנטש.
קובה שעושים הרבה בפסח
מצרכים-
6 תפוחי אדמה מבושלים
חצי קילו בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
בצל
קצת תבלינים לפי טעם אישי
בהרט
כורכום
כמון
מלח פלפל שחור
לעטיפה-
צלחת ביצים
וצלחת קמח מצה /קמח רגיל
אופן הכנה-
מועכים את התפוחי אדמה כמו פירה חלק.
מערבבים תבלינים מלח פלפל שחור קצת פטרוזיליה קצוצה.
במחבת מטגנים את הבצל עם הבשר טחון והתבלינים מוסיפים ירק . מקררים.
משטחים מתפוחי האדמה על היד וממלאים בכף מהבשר.
סוגרים לקובה.
טובלים בקמח מצה ולאחר מכן בביצה
ומטגנים בשמן לא כל כך עמוק כמו לביבות.