פרגיות צלויות עם תפוחי אדמה – טעים ברמות

אילנית כרבי

 

תבשיל מהמם וטעים

פרגיות ותפוחי אדמה –

אילנית כרבי

מצרכים-

קילו פרגיות

3 כפות טריאקי

3 כפות רוטב צ'ילי

מיץ לימון כף

כפית גריל עוף או פפריקה

בצל

כפית שום כתוש

מעט כורכום

5 תפוחי אדמה קוביות

כף סילאן

בזיליקום יבש כפית

כף מרק עוף

אופן הכנה –

נשטוף ונסנן סטיק פרגית . נקמח .

בקערה נערבב רוטב טריאקי, רוטב צילי, מיץ לימון, גריל עוף . נערבב ונשרה את הפרגיות ברוטב לכחצי שעה.

נקח סיר רחב, נטגן בצל גדול קצוץ , נוסיף  שום כתוש וכורכום.

נוסיף תפוחי אדמה חתוכים .

נערבב ונוסיף כף סילאן ובזילקום יבש בנדיבות. נוסיף ככוס וחצי מים רותחים עם כף מרק עוף . ונבשל על אש נמוכה עד שהתפוחי אדמה מוכנים.

במחבת פסים נטגן את הפרגיות ונוסיף לתפוחי אדמה . בלי לערבב.

נבשל עוד כעשר דקות ונכבה את הגז.

טעים ברמות🔥🔥🔥

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *