פשטידת אטריות בטעם פיצה
שדרוג עם רוטב עגבניות של הפשטידת אטריות וגבינות
לתבנית פיירקס מלבנית בינונית
משתפת מתכון – ריקי כהן
מצרכים-
300 גרם אטריות רחבות
(אפשר להשתמש גם בכל פסטה אחרת )
2 ביצים גדולות
200 גרם גבינה צהובה מגוררת
צנצנת רוטב עגבניות לפיצה (אפשר להכין רוטב עגבניות רגיל שאוהבים או מוכן או עגבניות מרוסקות)
גבינה לפיזור מעל אפשר לשים גבינה בולגרית, מוצרלה או עוד גבינה צהובה מגוררת.
תוספות שאוהבים: תירס, זיתים, פטריות,בצל…
מעט חמאה
מלח ופלפל
אופן הכנה-
מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן,
מסננים את האטריות ומעבירים לקערה
שמים מעט חמאה ומערבבים היטב כדי שהאטריות לא ידבקו אחת לשנייה.
טורפים ביצים ותבלינים מוסיפים לקערה עם האטריות ,
מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
משטחים בתבנית משומנת בחמאה,
שופכים מעל רוטב עגבניות מפזרים תוספות שאוהבים, גבינות או גבינה מגוררת.
אופים בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות,
רבע שעה עם נייר אלומיניום ועוד כעשר דקות עד רבע שעה בלי כיסוי להמסה והשחמה של הגבינה.
בתאבון
מהממת