פשטידת אטריות וגבינות – מתחסלת בשניות

Natali Levi

פשטידת אטריות וגבינות – מתחסלת בשניות

המצרכים –
חבילת אטריות
בצל קצוץ
4 כפות גבינה לבנה
100 גר בולגרית
שמנת חמוצה
100 גר' גבינה צהובה
 קוטג'
2 ביצים
מלח
פלפל שחור
כף מרק פטריות
עוד חופן גבינה צהובה מעל הכל
אופן ההכנה –
לבשל את האטריות במים ולסנן.
לטגן את הבצל.
לערבב את כל החומרים יחד.
להעביר ל-2 אינגליש לפזר גבינה צהובה למעלה
אפייה 180 מעלות עד שזהוב 40 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *