קציצות בקר מקורמלות סיר חגיגי ושווה

 

 

Diana Ancari

 

קציצות בקר מקורמלות שיגעון של סיר

מכינה אותו לחג

רוצים לקבל מתכונים חדשים ישירות לנייד שלכם?

לחצו כאן והצטרפו לקבוצת הווטסאפ שלנו.

 

המצרכים –

חצי קילו בשר בקר טחון

בצל מגורד

תפוח אדמה מגורד

2 כפות קמח מצה

ביצה

כף מרק בצל

פפריקה

בהרט לקציצות מעט

פטרוזיליה קצוצה

לרוטב –

6 בצלים

כף מרק בצל

3 כפות סילאן

מעט בהרט

מלח

פלפל שחור

כוס יין לבן – לא חייבים

מים רותחים כ- 2 כוסות

אופן הכנה –

נערבב מצרכי הקציצות .

נכין כדורים ונטגן בשמן.

נכין רוטב –

נקרמל את הבצלים עם שמן עד שהם שחומים טוב

לערבב כל הזמן עד שמתקרמל .

לשפוך את היין ואחר כך להוסיף תבלינים וסילאן ומים רותחים.

לסדר את הקציצות ולבשל כשעה.

מגישים עם צנוברים ופטרוזיליה קצוצה

בתאבון

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *