שניצל חציל כמה שזה טעים
מתכון מאת –מירב בדיט טליאז
המצרכים –
חציל 1-2
מלח
קמח
2-3 ביצה +מלח + תבלינים מה שבא לכם
קערה עם פירורי לחם ושומשום
אופן ההכנה –
קולפת חציל.
חותכת אותו באמצע (אורך).ואז כל חצי חציל פורסת בגודל אצבע ארוכה.
ממליחה ושמה במסננת לחצי שעה-שעה.
מניחה נייר סופג ואת החציל על הנייר
סופגנת עם נייר .
שמה קמח בקערה ומכניסה את החציל שייעטף בקמח.
בקערה נוספת מכינה בלילת ביצה.
טובלת כל אצבע בבלילה ומניחה בקערת שומשום ופרורי זהב.
מטגנת בשמן עמוק.