אלפחורס המתכון המקורי
המצרכים –
250 גר' חמאה
150 גר' סוכר
גרידת מלימון
4 חלמונים
300 גר' קורנפלור
200 גרם קמח
חצי שקית אבקת אפייה (8 גרם)
שקית סוכר וניל
כפית קוניאק או ברנדי
ריב חלב כ- 500 גרם
קוקוס מגורד
אופן הכנה-
מקרימים במיקסר את החמאה יחד עם הסוכר עד שהיא נמסה
לשלב את חלמונים ואחרי כל המצרכים האחרים
כולל וניל, קוניאק וגרידת לימון.
מערבבים עד לבצק חלק.
לתת מנוחה בקירור שעה.
לרדד לעובי בינוני.
לחתוך עיגולים.
על נייר אפיה לאפות 12-15 דקות על 180 מעלות.
למרוח במרכז ריבת חלב ולהדביק לסנדוויץ.
לגלגל בקוקוס.
סרטון הכנה –