הכי פשוט
הכי קל
הכי טעים!
קלי קלות
מאת – מירב בדיט טליאז
מצרכים-
בצק עלים חמאה
לקרם –
שמנת מתוקה וחצי
כוס חלב
אינסטנט וניל
אופן הכנה –
מפשירה במקרר בצק עלים לילה קודם.
פותחת וחותכת עם גלגלת פיצה פסים כ 2 סמ על 6.
מסדרת על נייר אפייה ומכניסה לתנור 180 מעלות עד שמזהיב.
לאחר שמתקרר.
מכינה את הקרם
מקציפה יחד שמנת מתוקה חלב ופודינג
את הבצקים האפויים ,
פורסת אחד אחד באמצע ומסדרת לפי הסדר (כדי לחבר כל אחד למכסה שלו).
על כל פס מזלפת פס קרם.
על כל מכסה בוזקת אבקת סוכר.
מאחדת מכסה ופס.
בתאבון!