הכי פשוט הכי טעים – ביסים של קרמשניט

מירב בדיט טליאז
הכי פשוט
הכי קל
הכי טעים!
קלי קלות
מאת  – מירב בדיט טליאז
מצרכים-
בצק עלים חמאה
לקרם –
שמנת מתוקה וחצי
כוס חלב
אינסטנט וניל
אופן הכנה –
מפשירה במקרר בצק עלים לילה קודם.
פותחת וחותכת עם גלגלת פיצה פסים כ 2 סמ על 6.
מסדרת על נייר אפייה ומכניסה לתנור 180 מעלות עד שמזהיב.
לאחר שמתקרר.
מכינה את הקרם
מקציפה יחד שמנת מתוקה חלב ופודינג
את הבצקים האפויים ,
פורסת אחד אחד באמצע ומסדרת לפי הסדר (כדי לחבר כל אחד למכסה שלו).
על כל פס מזלפת פס קרם.
על כל מכסה בוזקת אבקת סוכר.
מאחדת מכסה ופס.
בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *