טירמיסו בגרסה הקלה הפשוטה והטעימה טעימה ב10 דק עבודה!!!
המתכון – מוריאל קדוש אהרון
מצרכים-
500 מל שמנת מתוקה
250 גרם גבינת מסקרפונה
חצי כוס חלב
רבע כוס סוכר
שקית אינסטנט פודינג וניל
חבילה של בישקוטים
כוס קפה אספרסו איכותי
אופן ההכנה –
נטבול את הבישקוטים בקפה.
נקציף שמנת עם אינסטנט חלב וסוכר ,ונוסיף את הגבינה.
לאחר שהקרם מוכן
נעביר מעל הבישקוטים.
נוסיף שכבה שניה של בישקוטים מעל ושוב שכבה של קרם.
לשים למקרר ל- 12 שעות
להגיש עם קקאו