עוף עם אפונה סיר של אמא

אסתר מור

 

כמה פשוט ככה טעים

כמו בבית של אמא

מתכון אסתר מור

המצרכים

קילו שוקיים עוף אפשרי גם כרעיים

חצי שקית אפונה סנפרוסט

שני גבעולי סלרי

בצל קצוץ

שני שני שום

כפית שטוחה כורכום

חצי כפית פילפל שחור

חצי כפית מלח

כ 3 כפות שמן לטיגון

כ 3 כוסות מים

אופן ההכנה

לטגן את הבצל להוסיף את השום את העוף, להמשיך לטגן עד הזהבה להוסיף את המים והתבלינים .

לכסות במכסה ועל אש נמוכה כשעה בישול

להגיש עם אורז לבן

 

 

 

1 thought on “עוף עם אפונה סיר של אמא

  1. הבשלן says:

    היי, תודה רבה על המתכון. מה לגבי הסלרי? איך לחתוך אותו? מתי להוסיף?

    הגב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *