בוואריה , ה- קינוח של פעם
וזה מתחסל באותו היום
כמה שזה טעים
כמו של מסעדות מפעם
בוואריה
תבנית מלבנית בינונית לא גדולה
המצרכים –
קרטון ורבע חלב
ארבע כפות סוכר
שתיים וחצי כפות גדושות קורנפלור
ג'לטין אריזה 28 גר'
חצי כוס מים
3 חלבונים
3 כפות סוכר
שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
אופן הכנה –
ג'לטין ( 28 גרם) לערבב בחצי כוס מים
לתת לו מנוחה של 10 דקות
חלב + 4 כפות סוכר + קורנפלור לערבב היטב בקלחת .
לבשל על הגז עד שזה מתחיל לרתוח ,
להכניס ג'לטין למיקרו ל 10 שניות
ולהוסיף לסיר עם החלב , לערבב 5 דקות על אש נמוכה
להוריד מהאש .
לתת לזה להתקרר טוב טוב .
להקציף שלוש חלבונים עם שלוש כפות סוכר להכניס בהדרגה לבלילה ולערבב
לשפוך הכל לתבנית ולהכניס למקרר ללילה
למחרת להקציף שמנת מתוקה עם פודינג וניל וכוס חלב ולמרוח מעל הכל.
להגיש פרוסה עם קישוט שוקולד מומס ואגוזים
או שברי ביסקויוטים