אין עם סמבוסק גבינה
מצרכים –
קילו קמח
2 כפות וחצי שמרים יבשים
200 גר' חמאה רכה
רבע כוס סוכר
כף מלח
2 וחצי כוסות מים פושרים
מילוי –
200 גר' גבינה צהובה מגורדת
קילו גבינה צפתית מפוררת
2 חלמונים או ביצה
כף קמח
אופן הכנה –
בקערת מיקסר ללוש הכל יחד עד לקבלת בצק חלק וגמיש 10 דקות.
להתפיח שעה וחצי .
המילוי לערבב יחד הכל.
לחלק בצק 4 או 6
לרדד למלבן גדול .
לקרוץ עיגולים.
למלא בכף מהמלית במרכז ולסגור היטב ומסביב לחורר במזלג .
למרוח חלמון ביצה ולפזר שומשום
לתת מנוחה חצי שעה.
לאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע כמו בתמונה
שושי זרקה