אין על סמבוסק חם ומלא בגבינה

שושי זרקה

אין עם סמבוסק גבינה

מצרכים

קילו קמח

2 כפות וחצי שמרים יבשים 

200 גר' חמאה רכה

רבע כוס סוכר

 כף מלח

2 וחצי כוסות מים פושרים

מילוי –

200 גר' גבינה צהובה מגורדת

קילו גבינה צפתית מפוררת

2 חלמונים או ביצה

כף  קמח

אופן הכנה

בקערת מיקסר ללוש הכל יחד עד לקבלת בצק חלק וגמיש 10 דקות.

להתפיח שעה וחצי .

המילוי לערבב יחד הכל.

לחלק בצק 4 או 6

לרדד למלבן גדול .

לקרוץ עיגולים.

למלא בכף מהמלית במרכז ולסגור היטב ומסביב לחורר במזלג .

למרוח חלמון ביצה ולפזר שומשום

לתת מנוחה חצי שעה.

לאפות 180 מעלות עד לקבלת צבע כמו בתמונה 

שושי זרקה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *