בקלאווה אגוזים ודבש – המתכון לחגים

Ella Hillel
בקלאווה- מתכון מושלם לחגים
הכינה – Ella Hillel
מצרכים- 
1 חבילת עלי פילו להפשיר במקרר
100 גר' חמאה מומסת או שמן רגיל
3 כוסות אגוזים קצוצים אפשר לערבב כל סוג
חצי כוס סוכר
כפית קינמון
אפשר תוספת של קצת הל וציפורן
שמן או חמאה מומסת
סירופ- לסבשל עד שסמיך
כוס וחצי סוכר
כוס מים
מיץ לימון כף
קליפת תפוז
2 כפות דבש
לפזר אחרי האפייה חופן פיסטוק לקישוט
אופן הכנה –
לערבב אגוזים עם סוכר ותבלינים
להבריש עלה ולשים מעליו עוד עלה
לפזר מתערובת האגוזים בקצה של העלים.
לגלגל לגליל ולקווץ מהצדדים.
לשים בתבנית לחתוך לפרוסות כמו בתמונה.
כך עושים עם כל העלים.
למרוח החמאה מלמעלה
אפייה 20-30 דקות
לשפוך את הסירופ על המאפה החם עד שהכל נספג.

1 thought on “בקלאווה אגוזים ודבש – המתכון לחגים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *