בקלאווה קוקוס טחינה פיסטוק, איזה מעלף וטעים

נעמה בן דוד

בקלאווה מעלי פילו.

פשוט וקל

המתכון

מצרכים-

2 כוסות קוקוס

1/2 ק"ג טחינה גולמית מלאה

1 כוס אגוזי מלך טבעיים

1/2 כוס פיסטוק קלוי קצת או טבעי.

1 כוס סוכר קנים או סוכר חום.

חמאה מומסת או שמן

 

אופן הכנה-

בבלנדר לטחון את האגוזים והפיסטוקים ואז להוסיף את שאר המרכיבים.

לקחת דף אחד של בצק פילו ולשמן ולהניח עוד דף ושוב למרוח בחמאה.

לרוחב הדפים לפזר מהתערובת, לקפל בצדדים על התערובת ולגלגל ולהניח על נייר אפיה, ולחתוך את הרולדה כמעט עד הסוף.

ככה לעשות לשאר הרולדות.

להכניס לאפיה על טורבו 180 מעלות, כשזה מוכן בצבע חום יפה להוציא את התבנית ולשפוך מעל סירופ מייפל טבעי ולהחזיר לאפיה לעוד 4 דקות לא יותר.

להוציא מהתנור לתת לזה להתקרר, להכניס לקופסא ואז…. לטרוף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *