בראוניז טופיפי – איך שזה טעים וקל

Meri Kogan
בראוניז טופיפי
מאת –  מרי כוגן
מצרכים –
200 גרם חמאה ( חבילת חמאה גדולה ) ./לפרווה השתמשו בתחליפי חמאה
200 גרם שוקולד מריר מטבעות או 2 חבילות קצוץ דק.
4 ביצים מדיום
200 גרם סוכר לבן ( כוס חד פעמי שתיה חמה).
קורט מלח
170 גרם קמח ( כוס חד פעמי שתיה חמה + 3 כפות שטוחות )
כפית מחית וניל
חבילת טופיפי
תבנית שקעים
אופן ההכנה-
לחמם תנור ל170 מעלות
להמיס במיקרו חמאה+ שוקולד מריר
בפולסים קצרים עד שהתערובת הופעת להומוגנית.
להקציף במיקסר ביצים ביחד עם הסוכר , הקצפה מהירה עד שהתערובת הופכת לנפוחה ובהירה
לאחד בתנועות קיפול את הביצים והשוקולד
להוסיף מחית וניל ומלח
לנפות אל התערובת קמח, לערבב בתנועות קיפול .
אני העברתי את המסה לשקית זילוף מאחר והשתמשתי בתבנית שקעים ,
השקעים מעט קטנים . כך שקל יותר להעביר את המסה באמצעות שקית זילוף ,
לאחר שהעברנו את המסה של הבראוניז לשקעים , להניח טופיפי בכל שקע מעט ללחוץ אל תוך התערובת .
לאפות ל15 דקות להוציא יצא להניח להתקרר בחוץ .
רק לאחר 20 דקות לנסות לחלץ מהתבנית .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *