דבלה או פזואלוס במיוחד לחג פורים – יש גם סרטון

דבלה/ פזואלוס
כוס מדידה חד פעמית חמה
נועם זיגדון
המצרכים-
לבצק
4 ביצים L
¼ כפית אבקת סודה לשתייה
3 כוסות קמח מנופה
2 שקיות סוכר וניל
2 כפות שומשום
לסירופ
להרתיח כ- 20 דקות על הגז
3 כוסות מים
2 כוסות סוכר
מיץ מחצי לימון
אופן הכנה –
ללוש את הקמח הביצים הסודה לשתיה הוניל .. לבצק (הוא יוצא מעט קשה)
לתת לו לנוח כרבע שעה
לקמח את המשטח עבודה בקורנפלור
לפתוח במערוך כמה שיותר דק לחתוך רצועות של 3 ס"מ
לתפוס את המזלג או המקל לגלגל בשמן לטגן משני צדדים
לצנן
לטבול בסירופ
לפזר סוכריות צבעונית
באהבה נועם זיגדון

הסרטון כאן 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *