דג בטמפורה טעים ונדיר
יאמי כמה זה טעים
מאת – אסתי
המצרכים –
6 פילה מושטים חצויים- (אפשר נסיכה או סול או מרלוזה)
מושרים שעה במלח גס ולימון
לבלילת הטמפורה-
1 כוס קמח(בפסח שימו קמח ללא גלוטן תפוחי אדמה וקורנפלור לערבב יחד )
תבלינים: כמון .פלפל שחור גרוס מעט צילי חריף.מלח .שום גבישי
חופן כוסברה קצוצה
1 כוס ורבע סודה מוגזת או לפי הצורך ! שיהיה מרקם כמו טחינה.
אופן ההכנה –
לשטוף היטב היטב את הדגים.
לנגב ולייבש אותם היטב בנייר מגבת
לצפות את הדג בקמח
ומיד בבלילת הטמפורה
לטגן בשמן עמוק
בתאבון אסתי