המופלטה המושלמת ביותר – מתכון אסלי מרוקאי

גילה ומשה מוגמי

 

מופלטה מוגשת עם דבש ושקדים

 

מאת – גילה מוגמי

המצרכים-
קילו קמח
כף שמרים
כף סוכר
כף מלח
3 וחצי כוסות מים(אפשר להוסיף מעט אם צריך)
1/3 כוס סודה (סודה מוגזת שתיה)
אופן הכנה –
לשים יחד במיקסר את כל המצרכים. ללוש הכל היטב  כ- 10 דקות.
ולהתפיח כשעה.
לגלגל כ- 20 כדורים .
לשים בתבנית עם שמן. לתת לנוח כחצי שעה
לפתוח כל כדור דק דק ולשים על מחבת לוהטת מטפלון
וכך לטגן את כל הבצקים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *