היא פשוט תמיד מצליחה לי

היא פשוט תמיד אבל תמיד מצליחה זה לא יאמן!

ליטל אשואל

אפילו לא פיצוץ אחד! שומרת על הגובה הכנסה לתבנית!

רכה וטעימה! תנסו ותגידו לי! עוגת גבינה בלי הקצפת ביצים חיים קלים!!!

 

עוגת גבינה חלומית בלי הקצפה / ליטל אשואל ❤️

מצרכים-

לתחתית הביסקוויטים

1 חבילה 250 גרם ביסקוויטים טחונים דק במעבד מזון, לערבב עם 100 גרם חמאה מומסת ולרפד שתי תבניות אינגליש או עגולה מתפרקת 24 בתערובת הביסקוויטים.

 

לתערובת הגבינה:

2 קופסאות גבינת שמנת

קופסה גבינה לבנה 5% 250 גרם

מיכל שמנת חמוצה 200 גרם

כוס סוכר לבן

4 כפות מחוקות קורנפלור

גרדה מחצי לימון/תפוז

5 ביצים בגודל L

 

אופן הכנה-

בקערה טורפים גבינות, שמנת חמוצה עם סוכר, מוסיפים קורנפלור וגרדה וממשיכים לטרוף.

בקערה נפרדת טורפים את הביצים, מעבירים חצי כוס מתערובת הגבינות אל הביצים ומערבבים, מחזירים את כל תערובת הביצים לתערובת הגבינות ומערבבים לאיחוד.

יוצקים  לתבנית על תחתית הביסקוויטים עד 3/4 גובה התבנית.

 

אופים ב170 מעלות למשך 45-60 דקות.

מצננים בתנור חצי שעה עד שעה וישר מעבירים למקרר.

* העוגה לא משחימה הרבה וזה בסדר גמור אז לא לחשוש, העוגה מוכנה כאשר יציבה בצדדים ורוטטת מעט במרכזה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *