זאת עוגת השוקולד הכי עסיסית וטעימה בהבטחה

גילה מוגמי
העוגה שתמיד מצליחה
תמיד עסיסית
תמיד רכה וטעימה
הכי קלה פשוטה ואהובה
ותמיד עם טעם של עוד!!
משתפת – גילה מוגמי
עוגת שוקולד עם קרם גנאש/ברכי כהן
מצרכים –
1 וחצי כוסות קמח
1 וחצי כוסות סוכר – אפשר פחות
3 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מים
3 כפות קקאו
3 כפות אבקת פודינג וניל
1 כף רום
1 כף נס קפה
1 אבקת אפיה
אופן הכנה –
לערבב ביצים סוכר ,מים ואחר כך להוסיף את שאר החומרים.
לערבב הכל יחד לתערובת אחידה וחלקה.
לשים בתבנית 26  או 2 תבניות אינגליש
להכניס לתנור שחומם מראש ל160 -170 מעלות
בערך כמחצית השעה אולי קצת יותר עד להתייצבות.
כשהעוגה מוכנה להכין את הגאנש
להמיס בסיר על אש קטנה –
חבילת שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה  או ריצ ולערבב עד שמסמיך מעט ולשפוך על העוגה ולפזר סוכריות
בהצלחה
אני אישית הכפלתי כמויות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *