מרק גריסים וכל טוב
אין יותר מנחם ממרק טעים בימים קרים!
מצרכים-
כוס גריסי פנינה כוס השרתי כמה שעות
גזר חתוך לקוביות
תפו"א קוביות
בצל קצוץ
עגבניות שרי חופן או עגבנייה רגילה קוביות.
כמה ענפים של סלרי
פטריות טריות חתוכות
כוסברה
פטרוזיליה
תבלינים-
א. מרק בטעם עוף
כפית כמון
פלפל שחור
מלח
אופן הכנה –
מטגנים את הבצל והירקות עם מעט שמן כ 10 דק .
לאחר מכן מוסיפים גריסים
ומים מעל הירקות לכיסוי לפי הצורך ,מאחר וזה נספג צריך להוסיף במידת הצורך עוד נוזלים לבדוק בזמן הבישול.
וגם לתקן טעמים מלח ופלפל בעיקר.
ולבסוף קוצצים כוסברה או פטרוזיליה ומוסיפים בסוף הבישול