מתכון לעוגת גבינה קרה עם לוטוס

אסתי זוארץ

עוגת לוטוס וגבינה

מאת – אסתי זוארץ

תבנית 22/ 24 '

מצרכים-

לתחתית-

250 גרם עוגיות לוטוס

100 גרם חמאה

כף ממרח לוטוס

לשכבת הקצפת –

500 מיל שמנת מתוקה

גביע גבינה לבנה 9%

3 כפות סוכר

4 כפות אינסטנט פודינג וניל

לציפוי:

חצי צנצנת ממרח לוטוס

 

אופן הכנה-

לתחתית לוטוס-

מפוררים את עוגיות הלוטוס היטב, ממיסים חמאה במיקרוגל

מוסיפים את ממרח הלוטוס מערבבים ומוסיפים את פירורי הלוטוס .

משטחים את הפירורים לתחתית התבנית ,מהדקים קלות מניחים בצד ומכינים את הקצפת

 

לשכבת הקצפת-

בקערת מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ופודינג וניל עד לקצף יציב

מוסיפים מיכל גבינה לבנה בתנועות קיפול

 

מורחים בצורה אחידה את שכבת הקצפת שהקצפנו מעל שכבת הפירורי לוטוס .

מכסים את התבנית ומכניסים למקרר ל-4 שעות לפחות.

 

לציפוי ממרח לוטוס-

לאחר 4 שעות שהעוגה התייצבה ממיסים במיקרוגל לכמה שניות ממרח לוטוס,

מורחים את הלוטוס מעל לעוגה בעדינות

 

בהצלחה אסתי זוהרץ ✨✨✨

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *