מתכון לשטרודל תפוחים הקלאסי והטעים שיש

Shilat Levi

מתכון מבית אמא לשטרודל תפוחי עץ שתמיד טעים וקל להכנה

מצרכים-

6 תפוחי עץ ירוקים גדולים מגורדים

חצי כוס סוכר

כפית קינמון

בצק עלים (אפשר גם פילו עם חמאה)

אופן הכנה –

אחרי שמגרדים את התפוחים נותנים להם לעמוד וסוחטים מהנוזלים קצת.

מערבבים עם סוכר וקינמון

אפשר להוסיף גרידה של הלימון וסוכר וניל אחד.

פותחים בצק עלים

חותכים מלבנים.

מניחים מלית במרכז וסוגרים מהצדדים.

ולתנור 180 מעלות עד שמשחים יפה.

בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

המלית מספיקה ל- 2-3 כרוכיות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *