נמסות בפה – עוגיות סהרוני שקדים מהירות

Carmelit shiber cohen

 

עוגיות שקדים מדהימות

הכי קל בעולם

מאת כרמלית

מצרכים

200 גרם חמאה רכה או מרגרינה

קורט מלח

100 גרם אבקת סוכר

כפית תמצית וניל

גרידת לימון

2 כפות חלב או מים

200 גרם שקדים טחונים

4 כפות קורנפלור

1 כפית אבקת אפיה

כוס וחצי קמח מנופה.

אופן הכנה-
במיקסר בעזרת וו לישה לערבב את החמאה, מלח, אבקת סוכר, תמצית וניל, גרידת לימון וחלב עד ליצירת תערובת קרמית ואז להוסיף את הקמח האפיה ואבקת השקדים עד ליצירת בצק.

לתת לבצק מנטחה רבע שעה במקרר

לגלגל נחשים קטנים ואז לסהר.

אפיה בטמפרטורה 165 מעלות בהצלחה!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *