סלט מנגולד מהמטבח המרוקאי – חובה בחג

דליה נחום

זה סלט מבית אמא תמיד אצלנו בשולחן

סלט מרוקאי שמזכיר ילדות

 

המצרכים-

עלי מנגולד סלק 2 חבילות

שמן

6 שיני שום כתוש

לימון

מלח פלפל שחור

כפית מרק עוף

חצי כפית כמון

שבבי צ'ילי

חצי כפית כורכום

אופן הכנה –

לשטוף היטב את עלי המנגולד.

לקצוץ גס.

לחמן שמן ולשים את השום לא אש חזקה שלא ישרף.

להוסיף את העלים ולהמשיך ולטגן ולערבב כל הזמן.

להוסיף תבלינים ככה 20 דקות עד שנעשה רך.

לקרר ולהגיש עם מיץ לימון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *