מתכון לפסטה הכי קלה טעימה שכל ילד יאהב
מכינה לנכדים בחופש הגדול
מאת – אסתר סמרנו
מצרכים-
3 שיני שום קתושות
2 כפות פפריקה מתוקה
כפית אבקת מרק עוף
כפית מלח
כפית סוכר
כפית אורגנו יבש או תבלין לפיצה
2 חבילות רסק קטן
מים
חבילה פסטה או ספגטי 500 גר'
אופן ההכנה –
מטגנים את השום עם שמן זית בנדיבות.
מוסיפים את התבלינים והרסק מוסיפים את הפסטה .
מוסיפים מים עד כיסוי וו- 3 ס"מ מעל.
מערבבים טוב.
מכסים ונותנים בישול עד שהכל נספג והספגטי מבושלים.