כל פעם שאני מכינה את העוגה הזו
היא גורפת מחמאות
עוגה של פעם
עשירה באגוזים קוקוס שוקולד עם קרם בטעם נס קפה
מושלם – בקיצור
מצרכים-
5 ביצים להפריד
כוס סוכר
אבקצ אפייה
כפית נס קפה
כוס קוקוס
כוס אגוזים קצוצים
50 גר' שוקולד מרירי מגורד
חצי כוס פירורי לחם לבנים (בפסח קמח מצה)
קרם –
שמנת
אינסטנט וניל
כפית נס קפה
אופן הכנה –
נקציף את החלבונים כוס סוכר לקצף יציב (.
להוריד מיקסר לנמוך ולהוסיף חלמונים , אבקת אפייה ,כפית גדושה נס קפה .
תוך כדי קיפול כוס קוקוס , כוס אגוזים קצוצים
חמישים גרם שוקולד מריר .
חצי כוס פירורי לחם .
משמנים תבנית חד״פ בינונית מלבנית .
אופים 180 מעלות חצי שעה .
מוציאים את העוגה .
כשהיא חמה מרטיבים אותה בחצי כוס מים רותחים וכפית סוכר שערבבנו ביחד.
מניחים לה להתקרר .
מכינים קרם
משמנת מתוקה או פרווה
חצי פודינג וניל וכפית נס קפה .
להקציף היטב את הכל .
מורחים על העוגה ומעל מגרדים שוקולד מריר .
מפזרים מעט קוקוס ולמקרר .
תהנו