שבלול בורקס קריספי בטירוףף

איילה סיטבון

 

 

בורקס פילו קריספי בטירוף

מאת איילה סיטבון

מצרכים

בצק פילו

קובייה גבינה בולגרית חבילה גדולה

עלי מנגולד

בצל מטוגן

פלפל שחור

2 ביצים

אופן ההכנה

מטגנים את הבצל ומוסיפים את עלי המנגולד שטופים החלק הירוק או תרד חבילה.

מוסיפים לבצל המטוגן מטגנים עוד כמה דקות

מורידים ומקררים.

מפוררים בקערה את הבולגרית ומערבבים עם הבצל והמנגולד .

מוסיפים ביצים ופלפל שחור קצת לא לשים מלח.

מוציאים עלה פילו מורחים בשמן או חמאה,שמים עוד עלה מעל ומשמנים  מסדרים בקצה מהמלית פס.

מגלגלים לרולדה ואז לשבלול.

אופים 180  מעלות עד שמזהיב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *