עוגיות ביסקוטי

Anat keren

 

עוגיות ביסקוטי
זה מתכון מנצח 💥

אני מכינה קבוע כל שבועיים. הבצק מאוד דביק ולא הכי נוח אבל זה 10 דק עבודה ואז רק זמני אפייה ארוכים.

מאת ענת קרן

מצרכים-
2.5 כוסות קמח מנופה
1 כפית א.אפייה
חצי כפית א.סודה לשתייה
חצי כפית מלח
3 ביצים
1 כוס סוכר לבן
2 שקיות סוכר וניל
3 כפות מיץ תפוזים
1 כוס שקדים

1 כוס פקאן

1 כוס אגוזי מלך

חצי כוס חמוציות
אופן הכנה

לחמם תנור 170 מעלות עליון תחתון באמצע התנור.
בקערה הראשונה

לטרוף ביצים עם סוכר , סוכר וניל, מיץ תפוזים
בקערה שניה –  לשים את כל האגוזים והחמוציות
בקערה שלישית –  לשים את כל היבשים:קמח, א.אפייה, א.סודה לשתייה ומלח.
להוסיף את תערובת הביצים והסוכר
לערבב עם היד
להוסיף את האגוזים
לערבב עם היד
התערובת שמתקבלת לא הכי נעימה לעבודה ודביקה אבל זה יוצא מושלם!
חצי מהכמות להניח על התבנית בצד אחד
לשטח עם ידיים רטובות
כל הזמן להרטיב ידיים
בצד השני של התבנית את חצי הכמות השנייה.
שמתי תמונות איך זה נראה
אני נעזרת באבא שלי לתת קונטרה.
אפייה 30 דקות בערך
להוציא ואחרי כ 2 דק לפרוס לפרוסות בעדינות להרים בזהירות ולהניח על תבנית חדשה.
להכניס שוב לאפייה לצורך ייבוש 150 מעלות בערך 40-45 דק
יוצאים לי 2 מגשים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *