עוגיות מספאן מרוקאיות במיוחד לפורים

 

Helena Ben Hamo

 

עוגיות עם מרציפן

הלנה בן חמו

 

מצרכים –

בצק –

ביצה
כף שמן
כף מים
קורט מלח
בערך 1/2 1 כוסות קמח
מילוי –
4 כוסות שקדים
2 כוסות סוכר
קליפת לימון
4 חלמונים
2 ביצים
אופן הכנה –
לערבב טוב את מצרכים הבצק לבצק חלק.
להעביר במכונה של פסטה לרדד לעלה דק.
לשים בצלוחיות מיוחדות למספאן משומנות מעט .
המילוי –
ולהכין (4 כוסות שקדים 2 כוסות סוכר ) את השקדים יש להרתיח להוציא קליפה ולטחון עם קליפת לימון טוב (לזה קוראים מרציפן)
להוסיף 4 חלמונים 2 ביצים שלמות לערבב טוב
ולמלא את הצלוחיות המוכנות לשים סוכריות מעל ולאפות 170 מעלות 20-30 דקות עד שמקבלים צבע .
לצנן ולהוציא את העוגיות בהצלחה
הלנה בן חמו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *