עוגיות קוקוס כמו שקונים בסופר – עם שוקולד ללא גלוטן

 

ירדנה ג'נאח

 

 

עוגיות קוקוס לפסח

משתפת ירדנה ג'נאח

מתכון של אהובה אלפרון

מצרכים-

4 חלבונים

כוס סוכר

3 כוסות קוקוס

לשוקולד –

100 גר' שוקולד מריר

2 כפות שמן

אופן הכנה –

לבשל על בן מארי את החלבונים עם הסוכר ולהוסיף קוקוס תוך כדי בחישה מתמדת.

6-7 דקות.

ליצור צורות בעזרת חותכן קרש של מעמול.או לעגל לכדורים קטנים.

על ניר אפיה

180 מעלות 10 דקות

לטבול בשוקולד מומס.

ולהקפיא לכמה דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *