עוגת גבינה זו העוגה הכי אהובה בישראל
והנה מתכון הכי קלאסי וטעים שיש
עוגת גבינה ללא תחתית קלה קלה להכנה
המצרכים-
750 ג"ר גבינה לבנה 5-9 %
200 מ"ל שמנת חמוצה – גביע
כוס ורבע סוכר
6 ביצים
כפית תמצית וניל איכותית
3 כפות גדושות קורנפלור
שקית אינסטנט פודינג וניל
מכינים סיר ג'חנון בקוטר 22 מרופד בניר אפיה ומשומן היטב בשמן
אופן הכנה-
מפרידים את הביצים.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף רך ולא נוקשה.
בקערה נוספת מערבבים את הגבינות עם החלמונים.
מוסיפים וניל ,קורנפלור ואינסטנט ומערבבים טוב.
משלבים יחד את שתי לתערובת חלקה.
מוזגים לתבנית .
שמים את התבנית בתוך תבנית של תנור עם מים רותחים .
אפייה 170 מעלות חצי שעה
ואחר כך עוד כשעה על 150 מעלות