בחום הזה עוגה קלה וטעימה
מאת – רויטל בן חמו
מצרכים-
250 גרם פתי בר טחון
(להוציא כוס בצד לקישוט למעלה)
100 גרם חמאה/מחמאה
קרם
2 שמנת מתוקה
שקית אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס סוכר
500 גר' גבינה לבנה
אופן הכנה –
לערבב יחד חמאה ופתי בר, ולשטח בתבנית
להקציף 2 שמנת מתוקה
עם אינסטנט פודינג
וחצי כוס סוכר
ובסוף להוסיף גבינה לבנה .
לשטח על הפתי בר
לפזר מהפתי בר ששמרנו בהתחלה ולמקרר
בתיאבון
תבנית עגולה 26
או מלבנית קטנה 20/20