עוגת הקרמבו החגיגית של פסח

 

מאיה בוטראשווילי

 

עוגת הקרמבו החגיגית של פסח

היא עוגה קלה והכי טעימה

מצרכים-

בסיס –

5 ביצים

חצי כוס סוכר

שקית אינסטנט פודינג שוקולד

לקרם-

2 וחצי אריזות של שמנת מתוקה
שקית אינסטנט פודינג וניל
שקית סוכר וניל

לציפוי שווקלד –

1/2 אריזה שמנת מתוקה
150  גרם שוקולד מריר

אופן הכנה-
להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב .

אחר כך להוסיף חלמונים ולערבב מעט ולהוסיף את האינסטנט פודינג

ולקפל לאט שלא לשבור את הקצף.
לחמם תנור 180 מעלות להעביר לתבנית 26 או מלבנית ולאפות 20 דקות בערך.
להוציא לקרר .
להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג וניל לקבלת קרם למרוח על העוגה .

להכניס למקפיא לחצי שעה .
להכין גנאש לחמם שמנת מתוקה להוסיף שוקולד מריר לערבב היטב .
להוציא את העוגה לשפוך על העוגה

להכניס לקירור.

עוגה מטריפה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *