עוגת שכבות תפוחים

עוגת שכבות תפוחים

מצרכים-

לבצק –

200 גר חמאה/מזולה/מחמאה/נטורינה וכו'

ביצה

גרידה מלימון

2 ורבע כוסות קמח

כפית א.אפיה

שקית סוכר וניל

קורט מלח

חצי כוס סוכר

לתפוחי עץ-

כקילו וחצי תפוחי סמיט ירוקים

חצי כוס סוכר

שקית סוכר וניל

כפית קינמון

גרידה מלימון

חופן פירורי ביסקויטים

תבנית 25/30

אופן הכנה –

נרפד תבנית מלבנית עם נייר אפיה.

נשים את החמאה ,סוכר וקמח במעבד מזון נערבב לבצק פירורי.

נוסיף את השאר ונעבד עד שנוצר בצק חלק.

נרדד את הבצק לגודל רחב יותר מהתבנית.נהדק לקרקעית התבנית ונחתוך סביב את השאריות .

נשים שאריות בצק במקרר או אפילו במקפיא.

נבשל את תפוחי העץ עם הסוכר עד שיורידו את הנפח כ 10 דקות.

נוריד נסנן ונקרר.

נפזר מעל הבצק פירורי ביסקויט.

נעביר את התפוחי.

נגרד מעל את הבצק שנותר.

נכניס לאפיה 180 מעלות 50 או שעה.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *