עוגת שוקולד טעימה שתמיד תצליח לכם
מאת ליזט יחיאל
מצרכים-
5 ביצים
כוס סוכר
2 כוסות קמח
כוס שמן
כוס מים חמים
שקית א. אפייה
שקית סוכר וניל
4כפות קקאו
כף נס קפה
כף שוקולית
אופן ההכנה-
להקציף ביצים שלמות
להוסיף סוכר לקצף תפוח.
בקערה לערבב את הנוזלים.
ואז להוסיף את המצרכים היבשים
ולאחר מכן נוסיף בצורת עטיפה את קצף הביצים
להעביר לתבנית מלבנית הבינונית 20/30
אפייה 30-40 דקות 180 מעלות
לקרם שוקולד-
150 גר' שוקולד מריר
להמיס עם חצי שמנת מתוקה/פרווה