עוגת פס גבינה מתכון קל ומהיר

לינוי אביטבול
פס עוגת גבינה אפויה,
רק 3 ביצים😻 מוצלחתתתת!
כוס מידה* אוניברסלית
מתכון משתפת –לינוי אביטבול
עוגת גבינה פס- בפיירקס מתאים לתבנית אינגליש
מצרכים –
3 ביצים להפריד
1/3 כוס סוכר
1/4 כוס סוכר
גביע שמנת חמוצה 200 מ"ל
גביע 250 גר' גבינה לבנה
כף וחצי קורנפלור
כף וחצי אינסטנט וניל
אופן הכנה –
להקציף :
3 חלבונים
1/3 כוס סוכר
לערבב בקערה שנייה-
1/4 כוס סוכר
3 חלמונים
גביע שמנת חמוצה 200 מ״ל
גבינה לבנה
כף וחצי קורנפלור
כף וחצי פודינג וניל
לתערובת אחידה.
את קצף החלבונים לאחד עם בלילת הגבינות, בתנועת קיפול.
לשמן תבנית .
לחמם מראש, תנור מצב סטטי! 200 מעלות 20 דק,
להנמיך ל150 למשך שעה.
טיפים* אחרי 20/30 דק בערך עד שהעוגה משחימה ומנמיכים ל150 מעלות, פותחים את התנור (כן כן, מניסיון)
ובסוף האפייה לפתוח את התנור מעט בעזרת כף עץ או מגבת.
לא לשכוח תבנית עם מים מתחילת האפייה בתחתית התנור!
אפשרות לפנק ולהכין קרם לציפוי, להקציף: שמנת מתוקה, חבילת אינסטנט פודינג וכוס חלב
בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *