עוגת שוקולד הכי מוצלחת שהכרתי
אורלי עמרם
המתכון מושלם
מצרכים –
4 ביצים
כוס סוכר
כוס חלב
3/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
כוס קמח תופח
1 אפייה
חבילת אינסטנט פודינג שוקולד
4 כפות שוקולית
כף גדושה קקאו איכותי
כפית נס קפה
אופן הכנה –
לערבב המרכיבים לפי הסדרעד לאיחוד.
להעביר לתבנית 26 משומנת או תבנית סיר פלא רגיל או חד פעמי ולאפות כ-50 דקות.
להכין ציפוי ולשפוך על העוגה בתום האפייה אחרי שחוררנו את העוגה עם שיפוד עץ,
הקרם
לעשות גנאש:
1 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר איכותי
1 שוקולד חלב.
את השמנת מביאים כמעט לרתיחה,שמים בתוכה את השוקולד קוביות,מחכים דקה שתיים ומערבבים היטב. להכניס למקרר.
בהצלחה