עוגת שוקולד הקלאסית ביותר
משתפת –
מרסל אזולאי
מצרכים-
5 ביצים
כוס סוכר
2 כוסות קמח
1 שקית סוכר וניל
כוס שמן
כוס מים רותחים
אבקת אפייה
כף נס קפה
כף שוקולית
4כפות קקאו
לקרם שוקולד –
חצי אריזה של שמנת מתוקה /פרווה
150 גר' שוקולד מריר
אופן הכנה-
להקציף ביצים שלמות עם הסוכר לקצף תפוח.
בקערה נפרדת
לערבב את השמן
ואת המים ואחר כך
את כל היבשים
לערבב היטב.
להוסיף את קצף הביצים לערבב בצורת עטיפה
להעביר לתבנית 26
אפיה 160 מעלות למשך 40 או 50 דקות עד שהעוגה יציבה.
לקרם מעל-
חצי שמנת מתוקה לחמם במיקרו
להוסיף שוקולד מריר
לשפוך מעל העוגה.
בהצלחה
שמים את הציפוי כשהעוגה חמה או קרה?
קרה