המצרכים–
6 ביצים
שקית אינסטנט פודינג שוקולד
4 כפות סוכר
לקרם –
שמנת וחצי מתוקה
שקית אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
לשוקולד –
100 גר שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה
אופן הכנה –
נקציף חלבונים עם סוכר .
נוסיף חלמונים ואינסטנט שוקולד.
נעביר לתבנית 26 קפיצית
אפייה 180 מעלות 25 דקות.
לקרר עוגה
להקציף שמנת מתוקה אינסטנט וחלב.
לצפות את העוגה.
להכין גנאש- לחמם חלב להכניס פנימה קוביות שוקולד.
לשפוך מעל העוגה