עוגת שוקולד שכבות ללא קמח

רונית פרץ

 

המצרכים

6 ביצים

שקית אינסטנט פודינג שוקולד

4 כפות סוכר

לקרם –

שמנת וחצי מתוקה

שקית אינסטנט פודינג וניל

כוס חלב

לשוקולד –

100 גר שוקולד מריר

חצי שמנת מתוקה

אופן הכנה

נקציף חלבונים עם סוכר .

נוסיף חלמונים ואינסטנט שוקולד.

נעביר לתבנית 26 קפיצית

אפייה 180 מעלות 25 דקות.

לקרר עוגה

להקציף שמנת מתוקה אינסטנט וחלב.

לצפות את העוגה.

להכין גנאש- לחמם חלב להכניס פנימה קוביות שוקולד.

לשפוך מעל העוגה

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *