עוגת תפוזים מהירה וטעימה לשבת

ציונה מנצור

 

עוגת תפוזים מעולה של מלי מאירובאין דברים כאלה !!!

3 תבניות איגליש

מצרכים-

5 ביצים

כוס ורבע סוכר

שקית סוכר וניל

3/4 כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

2 וחצי כוסות קמח

אבקת אפייה

גרד מתפוז

אופן הכנה –

נקציף ביצים עם סוכר לקצף תפוח מאוד. נוריד למהירות הכי נמוכה.

נוסיף בזירזוף שמן מיץ ולסירוגין היבשים.

לאחר שהכל מעורבב טוב

נעביר לתבניות לא צריך לשמן.

אפייה 170 מעלות בערך 40 דקות

אפשר לעשות גם שיש ,לערבב חלק מהתערובת עם ממרח שוקולד ולעשות שיש מלמעלה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *