פאי שקדים מטריף כמו במאסטר שף

צילום – שלומי מימון

 

פאי שקדים מטורףף בטעמו ,המתכון בדיוק כמו שהכינו במאסטר שףתבנית טארט מתפרקת 24 או מזכוכית

המצרכים-

לבצק

150 גר׳ חמאה

חצי כוס אבקת סוכר

ביצה

2 כוסות קמח (או קמח ללא גלוטן )

גרידה מלימון

כפית מחית וניל

לקרם שקדים-

300 גר שקדים טחונים

3 ביצים מופרדות

כוס סוכר

כף גרידת לימון

כף תמצית שקדים

לציפוי

גרידה מלימון

כוס שקדים פרוסים

אבקת סוכר

אופן הכנה –

נכין בצק במעבד מזון .

נרדד על תבנית הפאי.

נקרר כרבע שעה במקרר.

נאפה אפייה עיוורת  170 מעלות

25 דקות.

נכין מלית

נקציף חלבונים וסוכר .

נקפל שקדים וגרידה של לימון עם תמצית שקדים

נעביר מעל הבצק.

נפזר שקדים פרוסים ומעט גרידה מלימון

נאפה עוד 25 דקות

לאחר שאפוי נגיש עם אבקת סוכר

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *