פיתות פרנה מרוקאיות

אהובה ניזרי

 

פיתות לחמניות פרינה מרוקאיות

מאת – אהובה ניזרי

 

מצרכים-

ק"ג קמח מנופה

2 כפות שמרים יבשים

רבע כוס סוכר

700 מ"ל מים

חצי כוס שמן

כף מלח

אופן הכנה –

נלוש בקערת המיקסר כל החומרים. לישה איטית 10 דקות.

נכסה ונפתיח שעה.

נחלק 10 כדורים.

נרדד את כדורי הבצק לצורה אליפטית בעובי ס"מ וחצי בערך לא דק. מידי

נשים על ניירות אפיה

נכסה ונתפיח 40 דקות.

נאפה בסיר גריל להשחמה משני הצדדים

אם אין אז בתנור על החום הכי גבוה. לחמם 250 מעלות

כמו אפיית פיתות – נשים על תבנית הפוכה עד שמשחים זה לוקח מאוד מהר .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *