פשטידת פטריות ובצל

סיגל דוד-בוקסדורף

 

פשטידת פטריות ובצל
לפי מתכון קל להכנה של דליה חאמי

הכינה סיגל דוד
מצרכים-
בצק פריך מלוח של מעדנות(או להכין לפי מתכון שיש כאן 
תבנית עגולה 26
3 שיני שום
3 חבילות פטריות השתמשתי בשימורים
2 בצלים גדולים/אפשר בצל ירוק
1 מיכל שמנת מתוקה
100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
4 ביצים
3 כפות שמן זית
חופן פטרוזיליה
2 כפות קמח
מלח פלפל
אופן הכנה-
לטגן את הבצלים והשום עם השמן זית
להוסיף את הפטריות ולהמשיך לאדות היטב
טורפים היטב את הביצים ומוסיפים אל תערובת הפטריות(כשהיא קרה)את הגבינה והשמנת והפטרוזיליה
לרפד את התבנית בבצק
ולשפוך את התערובת לחתוך את גובה הבצק שיתאים למלית ולאפות בחום בינוני  180 עד אשר נעשה זהוב כמו בתמונות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *