קציצות עם מרכיבים מפתיעים – הקציצות הכי טעימות שתאכלו אי פעם בחיים!

Maya Naftali

 

קציצות כרובית, חציל ,קינואה וטחינה
מאת – מאיה
קציצות צמחוניות ממש טעימות עם המון מרכיבים
מפתיעים.
זה מרגיש כאילו אוכלים בשרי
המצרכים-
חציל
חצי כרובית
חצי כוס קינואה מבושלת
תפוח אדמה מבושל
כפית לימון כבוש קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
שן שום כתושה
3 כפות טחינה
מלח
פלפל
מעט תבלין לקציצות
חופן של פרורי לחם או קמח מצה בפסח (או קמח אחר ללא גלוטן )
2 ביצים
אופן ההכנה –
את החציל יש לקלות בתנור כשהוא מוכן לקלף את הקליפה,
לסחוט את הנוזלים , להוציא את התוכן ולמעוך עם מזלג.
את הכרובית יש לבשל בסיר עם מים ומעט חומץ ומלח ,
אחרי רתיחה אחת טובה להוריד מהגז ולסנן מהמים.
לקצוץ את הכרובית בסכין לעובי דק.
את הקינואה בישלתי רק עם מלח.
תפוח אדמה למעוך עם מזלג.
לשים הכל בקערה להוסיף –
לימון כבוש, הטחינה, הירק, תפוח אדמה, הקינואה, הביצים,
פרורי לחם/קמח מצה  והתבלינים לערבב טוב טוב לעיסה יציבה.
לחמם שמן במחבת שטוחה
ואז  לטגן לביבות עבות.
בתאבון
הקציצה היא ממש מיוחדת וטעימה
אתם תופתעו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *